Skip to main content

ELÄINLÄÄKÄRIT

Eläinlääkärit Aino Virkki ja Saara Virta

  • Miten huolehtia koirasta mahdollisimman hyvin?
  • Miten pitää koira mahdollisimman terveenä ja auttaa sitä voimaan hyvin?
  • Miten ehkäistä koiran vaivoja ja sairauksia, erityisesti niiden vaikeampia muotoja?
  • Miten tehdä terveyden- ja sairaudenhoidosta koiralle ja omistajalle miellyttävää?

Nämä kysymykset mielessämme opiskelimme eläinlääkäreiksi. Samalla opettelimme huolehtimaan ensimmäisistä omista koiristamme, jotka olivat ottaneet paikkansa maailmamme keskipisteinä. Myöhemmin vastausten etsiminen johti yhteisen vastaanoton perustamiseen.

Nyt reilun vuosikymmenen ajan eläinlääkäreinä toimittuamme, haluamme tarjota löytämämme vastaukset niin asiakkaidemme kuin muidenkin koiranomistajien tietoon.

Pyrimme toimimaan päivittäin ennaltaehkäisevän terveydenhoidon puolesta. Tiedämme, että lemmikkien terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisessa on vielä paljon parannettavaa ja positiivista muutosta on mahdollista saada aikaan pienillä teoilla.

Taustaamme

  • Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto
  • Yli 10 vuoden työkokemus eläinlääkärin ammatissa
  • Yrittäjänä toimiminen vuodesta 2016 (Eläinlääkäripalvelu Valo, Koiraspotti)
  • Koiraharrastus erilaisia lajeja kokeillen, kiinnostuksen kohteina positiivinen koulutus ja koiran käyttäytyminen

Aino

Saara

Ennaltaehkäisyn edelläkävijät

Hevosia ja tuotantoeläimiä hoitaville eläinlääkäreille ennaltaehkäisevä ote terveyden ja hyvinvoinnin huoltamisessa on ollut pitkään arkipäivää. Jotta eläimet suoriutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla, on niiden pysyttävä terveinä ja vaivattomina. Isojen eläinten parissa on turvallisuudenkin kannalta välttämätöntä toimia yhteistyössä niiden kanssa jo eläinten suuren koon vuoksi.

Mielestämme myös lemmikkien hoitamisen on tulevaisuudessa keskityttävä yhä enemmän terveyden hoitamiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Siihen suuntaan kulkiessa lemmikkien terveyden ja sairauden hoitamisen on tärkeää tapahtua yhä enemmän eläimen hyvää kokemusta vaalien, yhteistyössä niiden kanssa.

Eläinlääkäripalvelu VALO

Valon vastaanotto sijaitsee Turussa ja olemme palvelleet vastaanotolla ja kotikäynneillä vuodesta 2016 lähtien. Vastaanottoamme on luonnehdittu rauhalliseksi ja kodikkaaksi, joka toivottaa tervetulleeksi rennoin mielin niin potilaan kuin tämän omistajankin.

Haluamme panostaa hyvään kokemukseen eläinlääkärikäynnistä. Teemme parhaamme kuunnellaksemme, ymmärtääksemme ja auttaaksemme. Koemme, että näistä asioista on hyvä käynti tehty.

Tutustu Valoon

Kunpa emme olisi liian kiireisiä näkemään, hengittämään, rakastamaan.

–  Sanna Wikström (Hidasta elämää -sivuston perustaja)